I en artikkel i Dagbladets magasin, påberoper Andreas Viestad seg å vite - på vegne av alle, at Spaghetti Bolognese er den retten vi liker. Alle.
Hm, la meg tenke.
Neimen om jeg gjør! (Irritert bannord, fjernet av hensyn til min mor.) Jeg liker ikke Spaghetti Bolognese, dersom den defineres ved å kombinere pastasnører med en eller annen form for opphakket og/eller kvernet kjøtt sammen med tomatbasert saus av noe slag. Jeg ikke bare ikke liker det - jeg kan ikke fordra det! Det samme gjelder forresten datteren min. Altså jeg liker henne, men hun liker heller ikke spaghetti Bolognese.
Andreas Viestad, du snakker ikke med min stemme, bare så du vet det.
http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/03/19/530169.html
Siste innlegg.
for 11 år siden
4 kommentarer:
Andreas Viestad pleier å ha både interessante og gode oppskrifter. Skuffelsen var derfor stor hos meg da han kom med denne artikkelen om spagetti bolgonese - noe jeg synes er en usedvanlig kjedelig og usmakelig rett.
Jeg er enig i det. Viestad har imidlertid et stort register å spille på, så man får bære over med dette. :o)
Bolognese er for meg for syrerik og tung.
HAHAHA, du er helt genial.
Tusen takk. Sånt suger jeg til meg som en tørr svamp, må vite. :o)
Legg inn en kommentar