torsdag 13. januar 2011

Fy skam!

Idet jeg skal gå til sengs svinger jeg vanen tro innom et par nettaviser før jeg logger av.
Sjokk og vantro - Maria Amelie er arrestert! Maria som jeg kjenner som et ressursmenneske på alle måter, både gjennom omtale i media og som en viktig person for maskineriet i Slottsfjellfestivalen.

Jeg kan ikke tro det. Det er mulig jeg er i overkant naiv, men jeg trodde virkelig at vi kunne klare å gjøre ting på en annen måte her hos oss.

I følge Marias advokat (i hvert fall i skrivende stund), så får han ikke info fra PU, og frykter at Maria settes på første fly torsdag morgen. Men skam på dem som trodde dette skulle gå upåaktet hen,
Det er dannet en støttegruppe på Facebook. Jeg oppfordrer alle til å melde seg inn. I løpet av den første halvtimen er det allerede kommet inn 1300 medlemmer. Gruppen er her.

Jeg støtter deg, Maria! Stå på!

5 kommentarer:

Anonym sa...

God tur hjem!
Håper skolegangen du fikk av norske skattebetalere kan hjelpe deg å hjelpe hjemlandet ditt. Du kan jo skrive en bok om hvor viktig det er å ha oppholdstillatelsen i orden før du havner i ett nytt land. På egenhånd eller med hjelp av andre (foreldre).

Eller så kan du søke om å få komme tilbake til Norge. Lykke til!

Anonym sa...

Det er jo bare rett og rimeligt. Hun er jo ulovlig i landet. Hun kan vel begynne å bli en ressurs for sitt eget land

Jack Roy sa...

Hun kan som dere kommenterer bli en resurs for sitt eget land...

Eller, hun kan jo fortsette å være en resurs her, kanskje få lov til å oppholde seg og arbeide i norge, og best av alt, betale skatt, :)

Alt er jo så negativt, greit att berta er her ulovlig, men det er jo tusenhvis av sinnsyke muslimer også, tap og vinn med samme sinn sier jeg bare!

Anonym sa...

Mange sarkastiske kommentarer kan man lese fra forskjellige bloggerer denne vintermorgenen. Denne unge kvinnen har blitt arrestert av politiet på en meget brutal måte og skal nå sendes til et land hun knapt kjenner, og hva leser man her? "God tur hjem!" og "Det er jo bare rett og rimeligt." Hva har skjedd med oss nordmenn? Hvor kalde har vi egentlig blitt? Jeg gremmes!!

Fru Luna sa...

Til mine to første anonyme kommenterende gjester, vil jeg si at jeg håper at dere etterhvert vil få et mer nyansert syn på mennesker, og at dere helst før enn senere utvikler medfølelse med andre.
En sånn nonchalant og arrogant og uvitende holdning kommer fra mennesker som ikke forstår hvor godt de har det. Det er mitt syn på det, mer er ikke å si.