onsdag 20. august 2008

Sommer?

Jeg vet at noen synes det er fryktelig irriterende med mennesker som er positive og har et generelt optimistisk syn på livet og tilværelsen, men jeg vil ikke kues!

Jeg kjenner for eksempel at jeg lett kan surne når folk til stadighet skal presse meg til å samtykke i at sommeren er over.

Den er ikke det!

Ikke tale om! Det er ikke høst.

Nå er jeg kanskje en anelse gammelmodig i språket mitt, men det er da noe som heter sensommer? Sensommeren varer til et stykke ut i september. Da er det tidlig høst.

Den virkelige høsten begynner ikke før omtrent samtidig med OD. Operasjon Dagsverk, altså, og det er i oktober. Da kan man nemlig få ellers motvillige ungdomer til å rake løv mot noen kroner til et godt måltid og en kopp varm kakao, og når faller løvet? Om høsten. Altså i oktober.

Så kom ikke her og fortell meg at sommeren er over.

DEN ER IKKE DET!

4 kommentarer:

Jørgen sa...

I dag så jeg en lønn med røde og gule blader som flagret mot marken. I morges var det 5 grader hustrig - og det var fortsatt grålysning når jeg kjørte til jobben. HØST!!

Fru Luna sa...

Bah!
Jeg kan til nød gå med på at det er tidlig høst. Og vi skriver snart oktober uansett.

Anonym sa...

Kan jeg komme med et lite forslag?: Nå er den nok over. Nå er det like før vi kan begynne å glede oss til en ny. Det er morsomt å lese deg. Du burde skrive mer. Klem fra Grethe

Fru Luna sa...

Det har du minsanten rett i. Det er veldig hyggelig at du synes det, Grethe. Jeg har mye på lager, så jeg må bare få surret meg til å sette meg ned med det. :o)
Klem!